Confidentialitate

Intregul continut al acestui sitewww.aerconditionatiasi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Teorad Clima S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Teorad Clima S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Teorad Clima S.R.L., proprietarul www.aerconditionatiasi.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. Teorad Clima S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail obtinuta prin intermediul www.aerconditionatiasi.ro , fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.aerconditionatiasi.ro.com trimitind un e-mail la adresa office@aerconditionatiasi.ro.