Cum cumpar

  • Alegerea produselor

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs.apasati butonul adauga in cos.

  • Cosul de cumparaturi

Accesati pagina cosul de cumparaturi din meniul orizontal sau din dreapta din modulul cos de cumparaturi. In pagina cos de cumparaturi veti vedea produsele selectate de dvs, veti avea posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate.

  • Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apasati butonul: Trimite comanda. In pagina urmatoare vi se va solicita userul si parola cu care v-ati inregistrat. In cazul in care cumparati pentru prima data de pe magazinul nostru trebuie sa va creati un cont. Aveti posibilitatea de a trimite comanda si fara sa va inregistrati pe site - statusul comenzii il veti afla prin e-mail.

  • Date personale

In pagina inregistrare veti fi invitat sa completati datele personale, datele de facturare si datele de livrare. Datele trimise de dvs. vor intra intr-o baza de date unde vor fi tinute in conditii de securitate. Ne luam angajamentul sa nu furnizam nici unei persoane fizice sau juridice aceste date. Daca doriti ulterior sa stergem aceste date din baza noastra de date va rugam sa trimiteti o cerere de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat.

  • Modalitati de plata

La Aer Conditionat IASI  puteti plati in trei moduri. 
Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

1. Plata Cont Colector - Fan Curier la livrarea produselor.

Este cea mai folosita metoda de plata, fiind metoda de plata recomandata. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.

3. Chash la livrare (numai in orasul IASI si imprejurimi)

- In anumite conditii putem solicita un avans de 20% din valoarea comenzii.

  • Livrarea/Montajul

Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc. 
Livrarile fara montaj se fac prin serviciile Fan Curier, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil.